Piketracker Challenge

Helgen den 26/27 oktober 2012 ordnades Piketracker Challenge. Kalmar Sportfiskeklubbs styrelseledamot Josef Algotsson lyckades med bravaden att vinna denna prestigefyllda tävling. Nedan finns en rapport från tävlingen som just mailades in från Josef.

Vi vann Piketracker Challenge

Jag fiske med min bror Patrik Rixman båda dagarna.
Piketracker Challenge är en lagtävling där man som båtlag skall få ihop 4 gäddor med så lång längd som möjligt. Vädret denna helg var strålande solsken och en massa minusgrader samt ingen vind. Veckan innan så hade vi 10plus, så det var ju perfekta förhållanden or not..
Vi lyckades med det som bara ett annat lag lyckades med på tävlingen var att få upp 4 fiskar över 75cm. Då kan jag säga att fisket var sjukt trögt och det var bara den kallaste morgonstunden båda dagarna som gav fisk.
Våra största fiskar var 79,81,81 & 89. Det var tajt ända in på mål snöret. Det skilde endast 3 cm till tvåan.

Det som gav fisk denna helg var Hetch Killer i Hasse färgen.
Lite bilder hittar ni på www.rixman.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *