Pimpel i Snärjebäcken

När julfirandet klingat av och maten är uppäten vad passar då bättre än en tur till Snärjebäcken? Trots regn och elände beslutade sig jag och min gamla vän och fiskebroder Olof för att försöka lura en av bäckens regnbågar från den något slaskiga och blöta isen. Förutsättningarna var kanske inte optimala med flera dagars töande och regnande men i dag kunde inget stoppas oss från några timmars fiske. Resultatet blev en regnbåge strax över kilot (som givetvis föll för Olofs bete) och ytterligare några som klev av precis i hålet. Isen i bäcken håller nog några dagar till så passa på att testa detta underhållande och mycket enkla fiske. Fisk finns det uppenbarligen.

Skitfiske!
//Gustav

Lungt och stilla!
Det var ganska mycket slask och vatten på isen men vad gör det?
Dagens fångst och fångstman.

2 svar på ”Pimpel i Snärjebäcken”

  1. Råkade dansa in och ser att du fortfarande inte lärt dig att fiska bättre än grodan boll.
    Ha de.
    /Håkan

  2. Fin båge! Härligt att läsa att det finns fiskare som vågar och vill trotsa vinter och kyla. Hör gärna av er så följer jag gärna med och gör er sällskap,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *