LÄGET ÄR BÄTTRE!!!

Från och med idag, måndag den 17 juli släpper vi på de tillfälliga restriktioner vi haft en tid.Nu tillåter vi -Catch & Release vid fiske med enkelkrok!Alltså inte vid fiske med 3-krok.Fiska hullinglöst om du fiskar C&R, drilla snabbt och kroka av i vattnet.Det är nu tillåtet att fiska i S-böjen.Vattennivån på Strömsträckan är alltför låg för fiske, tyvärr.När det gäller det totala eldningsförbudet vi haft så ändrar vi nu det till det beslut som Länsstyrelsen utfärdat.Endast grillning är tillåtet, på/i iordningställda platser.Vi har 3 platser vid vattnet. Endast där är det tillåtet.Grillning sker under stor försiktighet och med personligt ansvar.Det är fortfarande stor risk för brand i skog och mark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *