UPPDATERAD – Premiären i Snärjebäcken – Detta gäller!

Det börjar bli vår i luften och dagarna tickar på. Den 4 april är premiären i Snärjebäcken planerad. Fisket är planerat mellan 0800-17.00.

Eftersom läget är som det är så har vi i år gjort ett par förändringar. 
Vi har samtalat med Folkhälsomyndigheten hur vi ska göra och som rekommendationerna är nu i skrivande stund, 30 mars, så kommer årets premiär se ut på följande sätt:

1, Vi kommer endast sälja fiskekorten via iFiske, ett speciellt premiärkort finns på iFiske och  endast det kortet är giltigt. Priset är 300kr. Som dom nya reglerna är finns endast 47 st fiskekort till premiären att köpa. Det är först till kvarn som gäller! ENDAST dom med fiskekort får komma på premiären. Dvs Inga medföljande ”åskådare/supporters”!! Kortet är personligt och gäller endast tillsammans med ID-handling. Det SKA vara samma namn på fiskekort och ID-handling.
”Snärjebäcken Premiärkort” köper du här.

2, Vi kommer inte ha någon samling i början. Det gör att fisket får startas ENDAST efter vi ger en startsignal. Någon form av tuta som signalerar starten kommer finnas. Kl 08.00 är starttiden. Inget fiske innan dess!

3, Vi kommer inte ha någon servering av korv och kaffe. Men det går naturligtvis bra att använda grillplatserna för den som vill. 

4, Det traditionella prisbordet skippar vi också. Hur vi gör med ”största fisken” får vi återkomma med. 

5, det som gäller är att riskgrupper ska undvika kontakter. Om det betyder att man ska stanna hemma eller hålla sig på avstånd från andra fiskare får vara individuellt beslut. Men Folkhälsomyndigheten rekommenderar att den som är över 70 år ska minimera alla kontakter. Vi tar det på stort allvar! Vi sätter i massor med fisk kontinuerligt så kom en annan dag om du är riskgrupp.

6, vi försöker hålla oss 3 meter från varandra och vi skakar inte hand

7, Är man sjuk och/eller  uppvisar symptom ska man stanna hemma för att inte utsätta andra för risker! Det går inte nog att påpeka. Är du förkyld eller har symptom så STANNA HEMMA!

Sen kan vi meddela att det blir extra mkt fisk isatt denna premiären, plus ett tiotal ”dasslock”, dvs 5 kilosfiskar.

p.s. Denne texten uppdateras löpande om det blir förändringar. Titta här igen den 3 april för ev förändringar eller om premiären skulle bli inställd d.s.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *