Medlemsavgifter och svar på en fråga.

Ni har väl inte glömt att betala medlemsavgiften för 2013 eller köpa årskort i bäcken? Detta görs genom att rätt summa sätts in på klubbens postgiro 470517-4 ange vad betalningen avser samt namn och adress. Kassören-Sören ser sedan till att handlingarna skickas ut via post.

Det kom en fråga om det var ok att fiska med bombarder under premiären i Snärjebäcken. Vi har valt att inte tillåta detta just denna dag då denna typ av fiske lätt tar allt för stor plats och kan hindra andra fiskande. Detta gäller dock bara premiärdagen vid andra tider är detta fisket helt ok.

4 svar på ”Medlemsavgifter och svar på en fråga.”

  1. hej . jag betalade in 200 kr till med.avg. 13-01-30 jag vet inte om jag
    skrev något namn . är jag registrerad som medlem.
    kan du kolla.

    1. Hej Mats

      Precis som vanligt är spinnfiske med olika typer av drag samt flugfiske med flugspö tillåtet i Snärjebäcken vid premiären. Vi har dock valt att inte tillåta spinnfiske med kastdobb och fluga på premiärdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *