Gästbok

Vi i Kalmar Sportfiskeklubb tar gärna emot både ris och ros när det gäller hur arbetet i föreningen bedrivs. Alla får mer än gärna förmedla sina tankar och komma med förslag på hur klubben ska skötas. Bäst gör man givetvis detta genom att medverka på de medlemsmöten som hålls minst två gånger per år. Men det går givetvis också bra att kontakta någon i styrelsen (kontaktuppgifter finns här på hemsidan) eller skriva en rad i gästboken. Vad som dock inte tolereras är när man går till angrepp på individer eller olika etniska grupper eller på något annat sätt utrycker sig kränkande i vår gästbok. Denna typ av inlägg kommer givetvis att raderas och fungerar det inte att ha en gästbok där ni som fiskar kan dela erfarenheter kommer denna att plockas bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *