Klubbmästerskap i mete och lite flugfiske.

Det är dags att utse en klubbmästare i mete och detta kommer att göras i Hossmo den 14/5  med start klockan 10. Samling sker vid odlingen i Binga 9.40. Fiskekort löses innan på Preem i Rinkabyholm. Tävlingsansvarig är Josef Algotsson.

Klubben kommer att fiska regnbåge i Hultsby 23 och 24 Maj. Fisket kommer att pågå mellan 9-16 båda dagarna och för att delta anmäler man sig till Josef josef.algotsson@nybro.se

Skitfiske!

 

Ett svar på ”Klubbmästerskap i mete och lite flugfiske.”

  1. Hej,
    Har fått veta att det ska vara bra fiske i Böle (nära Kalmar). Är det Snärjebäcken man avser då? Jag och min man pratar om att åka dit och fiska i två dagar. Förstod att det går att fixa fiskekort via ifiske. Med vänlig hälsning
    Åsa¤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *