Gott år!

Vi vill passa på att tacka alla leverantörer och besökare för ett underbart bra 2015 och önskar er alla en fortsatt trevlig julhelg och ett riktigt skitfiske 2016!

Lite info från styrelsemötet 17 december:

I Snärjebäcken satte vi under detta år i rekordmycket fisk. Isättningarna är fördelade över hela säsongen med täta intervall.

Det såldes fler dagskort än året innan och det innebär att vi kommer sätta i ännu mer fisk. Dagskort kan bla köpas på ica rockneby, watski butiken i kalmar och genom internet/telefon hos Ifiske.se

Då vi är en förening avser vi inte att gå med vinst utan inkomsterna går till att köpa in fisk i snärjebäcken och till medlemsaktiviteter dit alla medlemmar är välkomna.

Premiären i Snärjebäcken är planerad till 16 april 2016

Fisketorpet och båt brygga – Det finns en del att göra på torpet och vi behöver frivilliga som kan hjälpa till, ni får gärna kontakta styrelsen om ni är intresserade. Det kommer mer information till årsmötet om vad som behövs göras. Ladan kommer at rensas upp under 2016 och vi kommer skicka ut info med årsmötet om att alla som har saker i ladan bör kontakta klubben annars kommer dessa att slängas.
Vi diskuterade även bryggan, den behövs gås igenom och eventuellt köpas in/byggas flytbryggor men då det för närvarande endast är en person som har båten där är vi lite osäkra på vad som ska göras. Ett alternativ är att rusta upp och lägga flytbryggor för att sedan marknadsföra den så att fler väljer att ha sin båt där.

Karl håller på att titta på vår hemsidan som under 2016 kommer att få ett ansiktslyft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *