Premiären flyttad igen!

Då isläget i bäcken är minst sagt besvärligt har vi valt att återigen flytta premiären i Snärjebäcken. Det nya datumet är Lördagen den 4/5 med start klockan 8.00 och invägning 13.00.

Vi vill också påminna om att det kommer att råda totalt fiskeförbud vid vattnet från den 27/4 fram till starten på premiärdagen.

4 svar på ”Premiären flyttad igen!”

 1. Hej Fiskare!
  Jag har planerat en herrmiddag sedan förra hösten. Vi är ca 8 stycken som ska fiska lite amatörmässigt i Snärjebäcken. Vänner kommer ifrån runt om i landet, från Skåne till Stockholm. Vi hoppas nu verkligen att den framskjutna premiären inte ödelägger våra möjligheter att få dela den fina naturupplevelsen med att få några kast i bäcken. Då vi inte är medlemmar i klubben hoppas vi att det går bra att närvara ändå.
  Går det som vanligt att köpa fiskekort i förväg i fiskebutiken vid Larmgatan? Tacksam för svar då jag hade tänkt köpa kort i morgon.
  Hälsningar Björn!

  1. Hej Björn

   Det råder fiskeförbud i Snärjebäcken från lördagen den 27/4 fram till starten på premiären klockan 8.00 lördagen den 4/5. Så under denna period är det inte tillåtet att fiska i bäcken. Vid premiären den 4/5 löses fiskekorten på plats vid grillplatsen innan klockan 8. Det går tyvärr inte att köpa kort till denna dag i förväg. Hoppas inte detta ställer till problem för dig.

 2. Hej !, är det fiske stopp vid kl 13:00 eller får man fiska efter det med eller ? Mvh fredde.

  1. Hej Fredrik!

   13:00 är sista tiden för invägning. Men dagen är ju inte slut, så har man krafter kvar så fortsätter man att fiska.

   //Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *