Klubbmästerskap i mete!

Torsdagen den 9/5 kommer vi att anordna klubbmästerskap i mete. Tävlingen kommer att hållas i Kölbydammen där vi samlas för gemensam start. Tävlingen börjar ca klockan 9.15 och avslutas vid 13. För att deltaga behövs fiskekort för Hossmoån, detta köps innan start på Preem i Rinkabyholm som öppnar 9.00.

Reglerna är enkla! Det är tillåtet att aktivt använda ett spö och ett bete åtgången och det är den totala längden av den fångade fisken som räknas vid tävlingens slut. Abborren är fredad i Hossmoån så denna kommer inte att räknas utan ska återutsättas genast.

Tävlingsansvarig är Per-Anders som nås på telefon 0708-628677 vid eventuella frågor.

Skitfiske!

Ett svar på ”Klubbmästerskap i mete!”

  1. Tänkte att vi startat lite senare typ 9.15. Då macken öppnar 9.00
    Då slipper alla handla kort dagen innan.

    MvH Josef Algotsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *