Havsöring Cup Öland 2014

Dags för Havsöring Cup Öland 2014 Tävlingen har i år fått en splitter ny hemsida www.havsoringoland.se

Den som är nyfiken och tittar ofta kommer säkert att få se den i lite olika skepnad eftersom vi fortsätter att jobba med den. Information om vårens tävling och anmälningssida finns i alla fall på plats så ni är varmt välkomna att anmäla er.

Tävlingen kommer att genomföras med samma enkla regler som tidigare Havsöring Cup Öland. Fulton 1,0 kommer att tillämpas och minimimåttet 52cm har vi kvar. Tävlingstid lördag 7.30-18.00 ,med invägning i både Källa Hamn och på Bo Pensionat. På söndag blir det invägning och prisutdelning i Källa Hamn kl.15.00 vilket är en timme tidigare än förut. Priser som vinns på lördagen av tävlande på Bo Pensionat kommer delas ut i Källa Hamn på söndagens prisutdelningen. Varupriser kommer att lottas ut till de som närvarar vid invägningen.

Anmälningsavgiften är i år 250:- men den som föranmäler sig och betalat på bankgiro betalar fortfarande 200:- Kvinnor och ungdomar tom 19 år betalar 150:- eller 100:- vid föranmälan och betalning på bankgiro. Alla deltagare har dessutom chans att anmäla sig till lagtävlingen ett lag skall bestå av 2-4 deltagare och avgiften är 100:- per lag.

Anmälan och mer info på www.havsoringoland.se

Har ni frågor, ring tävlingsledaren Niklas Solberg tel. 070-3910757

Välkomna och ett riktigt skitfiske önskas av tävlingsledningen!
Ölands trolling och sportfiskeklubb, Källa Hamn, Bo Pensionat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *