Kommande aktiviteter

Nu händer det grejer, vi tänkte åka på fiskeäventyr och fixa lite på torpet. Hoppas det finns medlemmar som är sugna på att vara med.

14/7 kommer vi åka till Allgunnen för att fiska efter sjöns gösar. Det är minst 3 båtar som åker från Kalmar och det finns en del platser lediga i dessa, dessutom finns möjligheten att hyra båtar (utan motor) vid vattnet. Är du sugen på att följa med, ring eller maila Josef josef.algotsson@nybro.se alt 0735-15 46 92

19/7 Kommer vi att måla om torpet och samtidigt passa på att städa och fixa sådant som behövs åtgärdas. Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få. Klubben bjuder på mat och dryck till de som hjälper till. Vi kommer finnas på plats från ca klockan 9.

2/8 Är det dags för klubbens årliga sommarfest. Tiden är inte spikad men troligen startar vi 16-17. Ett fantastiskt tillfälle att träffas och dela erfarenheter med varandra. Klubben bjuder på mat.

Det finns dessutom en tanke om att åka och meta flundra tillsammans. Vi har inte bestämt när och var så kika gärna in här framöver för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *